Joy Studio

Activam in domeniu inca din 2003 si punem la dispozitia modelelor patru studiouri in Constanta cu 45 de posturi de lucru.

Am ales intotdeauna locatiile studio-urilor noastre cu gandul la fiecare dintre angajatii nostri: localizare centrala, vile spatioase cu acces direct la toate mijloacele de transport in comun, spatii ce pot fi transformate in asa fel incat voi sa va simtiti ca acasa in oricare din cele 8 ore de program.

Joy Studio iti pune la dispozitie exchipament IT si Audio/Video de ultima generatie care te ajuta sa le oferi clientilor o experienta unica si de inalta calitate in videochat. Fiecare dintre locatii este dotata cu: incalzire centrala, aer conditionat, bucatarii echipate complet,  supraveghere ambientala si spatii de relaxare.

Decorurile fiecarei camere de lucru sunt simple, placute si cu bun gust, astfel incat sa atraga pur si simplu membrii in camera ta de chat, totul fiind astfel mai usor. Si pentru ca ne dorim sa te simti ca acasa, orice problema apare legat de echipamente sau mediul ambiental vor fi remediate de suportul tehnic prezent in permanenta.

joy studio

Pentru a lucra in studioul nostru ai nevoie de 4 conditii esentiale:

  1. Fizic agreabil;
  2. Cunostinte cel putin medii de limba engleza;
  3. Abilitati de a te pune in valoare;
  4. Respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate.

 

 

Bineinteles, asa cum spuneam mai sus, motivatia, inteligenta si aspectul fizic sunt plusul care te pot face sa excelezi si sa intreci alte modele din domeniu.
Sansele de reusita tin de asemenea si de seriozitatea studioului la care lucrezi

 

Joy Studio – angajari videochat Constanta