Despre Videochat

Videochatul isi propune sa promoveze un stil de munca libertin care sa confere modelului in primul libertatea de a-si alege programul de lucru,temetica de discutie si bineinteles de a dobandi castiguri considerabile fara a depune un efort foarte mare.

videochat

Un alt avantaj oferit de videochat este acela ca poate fi un job part-time pe langa job-ul pe care il are deja o persoana.
Pentru a lucra in acest domeniu,o persoana nu trebuie sa aiba neaparat experienta,aceasta se dobandeste pe parcurs,trebuie doar sa aiba in primul rand cunostiinte medii de limba engleza,pentru ca este limba de circulatie internationala cea mai raspandita si un zambet placut,restul se invata pe parcurs .Indiferent de cum arata modelul respectiv si de varsta pe care o are,exista un gen de audienta pentru fiecare model in parte si cu siguranta fiecare are ceva de oferit care va fi pe placul unei anumite categorii de membri.

 

videochat2

Clientii platesc un pret pentru fiecare minut de dicutie cu modelul respectiv. Unde este partea adult? Continutul sesiunii, cat si desfasurarea ei practica depinde exclusiv de modelul respectiv. O persoana poate opta pentru sesiunea ADULT sau NON-ADULT. Astfel discutiile dintre model si membru de pe un anumit site pot avea atat caracter non-erotic, desfasurandu-se pe diferite teme la alegere ca de exemplu: viata personala si profesionala, hobby-uri, muzica sau filme, cat si un caracter erotic. Modelele din Romania care au ales acest domeniu,lucreaza pe site-uri care nu pot i accesate dn tara ceea ce le ofera conidentialitate completa. De asemenea modelul are dreptul sa restrictioneze accesul unor locatii (exemplu: un model din Romania poate bloca accesul utilizatorilor din Romania).